Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike

Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike brengen de madness opnieuw naar het Sportpaleis op 17 en 18 december 2021

Maandag 29 maart 2021 - Het is nú al uitkijken naar het najaar, want Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike toveren het Antwerps Sportpaleis opnieuw om tot een magisch indoorfestival. Daarvoor halen ze àlles uit de kast: het beloven (voor de achtste keer al!) twee waanzinnige en spectaculaire avonden te worden met de grootste hits maar ook heel wat nieuwe muziek, een heleboel nationale en internationale bevriende artiesten én een vleugje Tomorrowland magie. Dimitri Vegas & Like Mike staan twee avonden op rij achter de decks in het Sportpaleis: op vrijdag 17 en zaterdag 18 december. Tickets voor beide shows zijn beschikbaar vanaf vrijdag 2 april om 10 uur en koop je online via livenation.be.

Leuk nieuws! Sinds 2012 is het een terugkerende afspraak in de agenda van velen: de shows van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis. En ook dit jaar staan de twee broers in het Sportpaleis. De productie draagt naar goede gewoonte een Tomorrowlandstempel. Podium, decoratie, show en alle special effects zijn in handen zijn van hun creatieve festivalteam. Het belooft zowel spectaculair als magisch te worden.

Dimitri Vegas: “We hebben ongelooflijk veel goesting om opnieuw op te treden. We willen onze fans weer voor onze neus zien staan en we hebben zin in een stevig feestje. Iedereen is bij deze gewaarschuwd. Én 2022 wordt sowieso een feestjaar want dan staan Mike en ik al 15 jaar samen op de planken. De shows in het Sportpaleis zijn dus de kick-off van een sprankelend feestjaar.

Hoewel Dimitri Vegas & Like Mike het afgelopen jaar niet konden touren, zaten ze zéker niet stil. Ze waren dé headliners op de digitale Tomorrowland festivals en losten samen nummers als de ‘HWAA’-remix en ‘Too Much’. Mike lanceerde een eigen kledinglijn én een solo-album. Dimitri kondigde op zijn beurt aan dat hij binnenkort vader wordt, er staan enkele filmprojecten op de agenda, hij experimenteerde met zijn eigen sound én lanceerde een solosingle: ‘Pull Me Closer’.

Tickets voor ‘Tomorrowland Presents: Dimitri Vegas & Like Mike’ gaan in verkoop op 2 april om 10u.

15 jaar Dimitri Vegas & Like Mike

 • Een bijzonder weetje: de overgrootvader van Dimitri Vegas & Like Mike heeft geholpen bij de bouw van het Antwerps Sportpaleis.
 • De Belgische broers werden al twee keer verkozen tot beste dj’s ter wereld. In 2015 en in 2019 belandden Dimitri Vegas & Like Mike op de eerste plaats in de DJ MAG top 100. De laatste 7 jaar stonden ze steeds in de top 2 van de lijst.
 • De broers stonden voor de allereerste keer op Tomorrowland op het kleinste podium van het festival. Dimitri Vegas werkte daarvoor als backliner op het festival.
 • In 2010 maakten Dimitri Vegas & Like Mike samen met Tara McDonald en Dada Life het anthem voor Tomorrowland. De single ‘Tomorrow’ was de eerste track die de broers uitbrachten op hun eigen label ‘Smash the House’ dat in datzelfde jaar werd opgericht.
 • In 2012 brachten ze voor de eerste keer The Garden of Madness naar het Antwerpse Sportpaleis met twee uitverkochte shows.
 • In 2016 werd ‘Garden of Madness’ geïntroduceerd bij Ushuaïa op Ibiza. Goed voor jaarlijks 15 shows met in totaal 105.000 feestvierders.
 • Artiesten als Ne-Yo, Steve Aoki, Afrojack en Armin van Buuren zakten af naar het Sportpaleis tijdens de shows van Dimitri Vegas & Like Mike.
 • Dimitri Vegas & Like Mike hebben meer dan 4.7 miljoen abonnees op Youtube en meer dan 12 miljoen luisteraars per maand op Spotify én zijn volgens Spotify de best beluisterde Belgische artiesten. Goed voor 29 miljoen fans op social media.
 • Top 5 van de meest gestreamde Dimitri Vegas & Like Mike tracks: Instagram (229 miljoen); Complicated (148 miljoen); Tremor (86 miljoen); Higher Place (81 miljoen); Hey Baby (77 miljoen). The Hum werd al meer dan 200 miljoen keer bekeken op YouTube. Do It! haalde meer dan 55 miljoen video’s op 2 dagen TikTok.
 • Dimitri Vegas & Like Mike deden op 10 jaar meer dan 2.500 festivals en concerten verspreid over 30 landen.
 • Dimitri Thivaios leende zijn stem aan de Nederlandstalige versie van Spider Man: Into The Verse.
 • In 2017 scoorden Dimitri Vegas & Like Mike een wereldrecord met de grootste crowd control op Tomorrowland.
Over Tomorrowland 2021

Tomorrowland is located in a beautiful natural place, recreation area De Schorre, in the town of Boom, Belgium. It is a true fairy tale world situated in beautiful natural surroundings, with a strong eye for detail such as enchanting décor, fascinating acts and peripheral animations, amazing tasty and healthy food and drinks, spectacular fireworks - an unforgettable and incomparable show. Every year, the festival features a special theme that inspires the famed MainStage design and stage production. Tomorrowland 2021 takes place 27-29 August & 3-5 September in Boom, Belgium.

TOMORROWLAND BELGIUM 2021

27 – 29 August & 3 – 5 September 2021  •  Boom - Belgium